Waar vind ik het Finanicieel Overzicht van een Activiteit?

Van zodra je minstens 1 verrichting aan een activiteit gekoppeld hebt, wordt in het overzicht met activiteiten de Euro-knop naast die activiteit aanklikbaar. Door op die knop te klikken, krijg je een overzicht van alle Ontvangsten en Uitgaven die aan deze activiteit gekoppeld zijn. Je vindt op die pagina ook een PRINT-knop waarmee je een PDF van dit overzicht kan opmaken.

Via de detailfiche van een activiteit kan je ook op deze pagina terechtkomen. Hiervoor selecteer je bovenaan de detailfiche, in de keuzelijst 'Welke gegevens' de selectie 'Financieel overzicht'.