Hoe stuur ik een e-mail naar alle deelnemers van een Activiteit?

In het overzicht met activiteiten vind je naast elke activiteit een Deelnemers-knop. Als je daarop klikt, kom je op een pagina met een overzicht van alle deelnemers die gekoppeld zijn aan die specifieke activiteit. Bovenaan die pagina vind je 4 knoppen: een knop om een deelnemerslijst op te maken, eentje voor adresetiketten, een knop om een e-maillijst op te vragen en eentje om de gegevens van deze deelnemers te exporteren naar Excel. Via de derde knop krijg je een lijst met alle e-mailadressen van al deze deelnemers, gescheiden door een punt-komma... en dus klaar om zo te kopiƫren in je e-mailbericht.