Hoe kan ik soortgelijke adressen samenbundelen in een 'adresgroep'?

Bovenaan de detailfiche van een Adres, vind je de knop 'Adresgroepen'. Als je daar op klikt, kom je op een pagina terecht waarbij je dit specifieke Adres kan koppelen aan één of meerdere Adresgroepen. Op die manier wordt het een pak makkelijker om nadien een adressenlijst, adresetiketten of een e-maillijst op te vragen van enkel die Adressen die tot dezelfde Adresgroep behoren.