Hoe zet ik alles klaar voor het event start?

1. Zorg dat je al het nodige materiaal bij de hand hebt: PC of laptop, scan-toestel, stabiel internet

2. Start de PC of laptop op en maak verbinding met het internet

3. Koppel het scan-toestel aan de PC of laptop en test of deze correct werkt

4. Meld je aan in Assist en ga naar de detailfiche van de activiteit

5. Ga in die detailfiche naar het onderdeel 'Tickets' en klik daar op de link naar de 'Scanpagina'

6. Neem een willekeurige streepjescode en test of het scan-toestel deze code correct inleest