Hoe gebeurt de backup van de gegevens in Assist?

Elke nacht wordt een backup gemaakt van de volledige databank. Daarnaast wordt om het kwartier een log bijgehouden van de gemaakte wijzigingen, die in geval van een probleem ook nog kan geraadpleegd worden. Weet ook dat Assist op een ‘dedicated server' staat bij Combell één van de meest gerespecteerde hostingfirma’s van Europa. Een Belgisch bedrijf trouwens, met servers in België, die met de hoogste veiligheidsgaranties onderhouden worden. Op dat vlak hebben we dus moeite noch kosten gespaard en kan je op beide oren slapen.

Stel dat je toch zelf ook een backup zou willen maken van je eigen gegevens, dan raad ik je aan om via de rubriek ‘Opties’ - ‘Gegevens exporteren naar Excel’ die gegevens te exporteren die je graag wilt bewaren als backup.