Kan ik bankuitreksels importeren in Assist?

Momenteel zijn we een eerste versie van een import-tool aan het uittesten bij enkele test-verenigingen. Om die reden zou het kunnen dat je de knop 'Bankverrichtingen importeren' nog niet terugvindt in Assist. Wil je echter nu al mee testen, dan kan je op deze link klikken om deze nieuwe rubriek te ontdekken:
https://app.assistonline.eu/dba/#/app/boekhouding/importeren

Voor je echter start met importeren, bekijk je best even dit webinar, waarin Vincent van Assist in 5 minuten stap voor stap uitlegt hoe je bankverrichtingen kan importeren.