Kan ik met meerdere redacteurs of gebruikers in Assist werken?

Momenteel krijgt enkel de beheerder toegang tot Assist en kan deze alle vacatures en kandidaat-vrijwilligers beheren in naam van de organisatie. We werken aan een update waarbij je ook in Assist extra gebruikers of redacteurs kan toevoegen. Nog even geduld dus, maar dit maken we binnenkort mogelijk.

Let wel, de redacteurs uit de vorige versie van vrijwilligerswerk.be werden niet mee overgezet naar Assist en zullen vanuit Assist terug uitgenodigd moeten worden.