Kan ik de overige mogelijkheden van Assist ook gebruiken? Of eerst eens testen?

Met de gratis versie van Assist die door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk wordt aangeboden kan je enerzijds vacatures beheren en publiceren op het vacatureplatform vrijwilligerswerk.be en anderzijds kandidaat-vrijwilligers beheren.

Assist biedt echter heel wat andere mogelijkheden voor verenigingen en lokale besturen. Als vereniging heb je alle tools in handen om je vereniging 100% in orde te houden met de geldende (vzw-)wetgeving en alle fiscale verplichtingen. Daarnaast krijg je heel wat tools om je vereniging online te beheren: vzw-administratie, boekhouding, ledenbeheer, vrijwilligersbeheer, adressenbestand, activiteiten en ticketing,... Al deze gegevens zijn in Assist met elkaar verbonden, waardoor je op ieder moment een duidelijk overzicht krijgt van de werking en de financiële situatie van je vereniging. Lokale besturen kunnen in Assist hun volledige vrijwilligersbeheer online beheren.

10% korting dankzij het VSVw
Wil je al deze mogelijkheden ook gebruiken, dan kan je zelf een 'upgrade' naar Assist PLUS bestellen. Omdat je Assist hebt leren kennen via het VSVw krijg je 10% korting op de normale prijs van een jaarabonnement en komt dit op slechts € 179 in plaats van € 199.

30 dagen gratis proeven en testen
Wil je Assist PLUS liever eerst even uittesten, mail dan even naar vincent@assistonline.eu. We passen je abonnement dan zo aan dat je Assist PLUS gedurende 30 dagen gratis kan uitproberen en dit zonder enige verplichting achteraf.