Hoe maak ik een e-maillijst voor leden op?

In Assist kan je snel en eenvoudig een lijst opmaken van alle e-mailadressen van je leden, gescheiden door een punt-komma (of komma voor Mac Mail). Met 1 klik op de knop opent Assist een nieuwe mail met daarin deze lijst standaard ingevuld in het BCC-veld. Indien je een online e-mailprogramma gebruikt, kan je deze lijst ook met 1 klik naar het klembord van je computer kopiƫren, zodat je deze makkelijk kan plakken in je online e-mailprogramma.

Klik hier voor een overzichtelijk stappenplan hoe je dat doet.

Nog geen abonnement op Assist?
Test Assist 30 dagen gratis.