Kan ik mijn leden ook per seizoen, schooljaar of zelfgekozen werkjaar beheren?

Assist staat standaard ingesteld om leden per kalenderjaar te beheren, dus van 1 januari tot 31 december. Wil je jouw leden eerder per seizoen, schooljaar of een ander zelfgekozen werkjaar beheren, dan moet je dit werkjaar eerst in Assist toevoegen.

Zo ga je te werk:

• Ga naar de rubriek ‘Opties’.
  • Klik in de subnavigatie op ‘Werkjaren toevoegen en bewerken’.
  • Klik rechts bovenaan of onderaan de lijst op de NIEUW-knop om een nieuw Werkjaar toe te voegen.
  • Geef het werkjaar een geschikte benaming (bijv. ‘2016 - 2017’) en bepaal de Startjaar en de Startmaand. Een werkjaar start in Assist altijd op de 1ste dag van een bepaalde maand (dus nooit op bijv. 15 september).
  • Geef eventueel wat meer informatie over dat werkjaar en klik vervolgens op de OPSLAAN-knop.
  • Je komt opnieuw terecht op het overzicht met alle werkjaren, waar het nieuwe werkjaar nu ook verschijnt.
  • Als je nu via de rubriek ‘Leden’ - 'Nieuwe leden inschrijven' een nieuw lid wilt inschrijven, dan merk je dat dit nieuwe werkjaar daar ook in de keuzelijst verschijnt.